Follow us on Facebook (kliknij, aby przestrzegać)

L1 Visa

L1 Visa – Imigracja przez Biznesu

L1 wizy tymczasowe wizy, które mogą prowadzić do stałego pobytu (Zielona karta).

L1 wizy dla przenoszonych wewnątrz przedsiębiorstwa o działalności non-USA otwarcia biura w USA. Wiza ta jest używana dla kadry kierowniczej wysokiego szczebla, Zarządcy, Właściciele i "wiedza specjalistyczna" pracownicy przeniesienie do ich pracodawcy USA. affiliate.

Należy zauważyć, że początkowe wejście jest tymczasowo wizy, , który może być przedłużony o upto 7 rok. Współmałżonka i pozostające na utrzymaniu dzieci w 21 lat mogą dołączyć do posiadacza wizy L1 w USA. Małżonek ma prawo do pracy w USA.

Najważniejsze jest to, że jeśli podmiot działający poza USA ma pomysł na biznes i dźwięku dość pieniędzy, aby otworzyć biuro, i pragnie wejść i pracować w USA, z zamiarem osiedlenia się tutaj (zielona karta), jest to szybki i przydatny program.

Zalety programu Visa L1

Są jakieś zalety, unikalny program do L1:

  • Brak minimalnej kwoty inwestycji lub wartości netto określonej lub wymagane.
  • L1A wizowych posiadaczy są uprawnieni do ubiegania się o pobyt stały po 2 rok.
  • Wnioskodawcy ci nie potrzebują pracy certyfikacji (wymagane dla posiadaczy wizy H1), tak więc, znacznie upraszcza proces i ograniczenie terminów.
  • Brak zaległości kwot. Istnieje wiele opóźnień i zaległości zatrudnienia i rodzina oparta kategorii zielonych kart, ale nie ma zaległości w kategorii wizy L1A.
  • No Needed Sponsor. Zagraniczne firmy wykorzystywać swoje własne fundusze i nie wymaga sponsorowania zarówno z pracodawcą lub członka rodziny.
  • Krótki okres przetwarzania.
Transcend może pomóc we wszystkich kategoriach imigracyjnych. Za DARMO oceny, proszę kliknij tutaj lub email swoje CV już dziś