Follow us on Facebook (kliknij, aby przestrzegać)

USA – Permanent Residence

Stałego pobytu Wizy (“Zielone Karty”)

1. Sponsored Family Immigration

U.S. obywatele mogą petycji dla małżonków, rodzice, dzieci i rodzeństwo. Stali mieszkańcy może zwrócić dla małżonków i dzieci.

2. EB-1: Obcokrajowców niezwykłą zdolność, Wybitni profesorowie i pracownicy naukowi i wielonarodowych dyrektorzy i kierownicy

Osoby w tej kategorii może zwrócić do stałego pobytu, bez konieczności przechodzenia przez czas procesu zużywania certyfikacji pracy.

2. EB-2 Pracownicy z wysokimi stopniami naukowymi lub nadzwyczajne zdolności w naukach ścisłych, Arts lub Business

Posiadacze wiz w tej kategorii zazwyczaj musi mieć ofertę pracy i potencjalny pracodawca musi zakończyć proces certyfikacji pracy. Certyfikacja pracy obejmuje badania rynku pracy, aby wykazać, że potencjalny posiadacz wizy nie podejmuje pracy z dala od USA. pracownik. W przypadkach, gdy osoba może udowodnić, że jego pozycja jest w interesie narodowym, oferta pracy i wymagania certyfikacji pracy może być uchylony.

3. EB-3: Wykwalifikowanych pracowników i Professionals

Posiadacze wiz w tej kategorii zazwyczaj musi mieć ofertę pracy i potencjalny pracodawca musi zakończyć proces certyfikacji pracy.

4. EB-4: Specjalne wiz imigracyjnych dla pracowników Religijnych

Ministrowie religii mają prawo do pobytu stałego.

5. EB-5: Inwestorskie / Zatrudnienie Wizy Creation

Kongres do uchylenia 10,000 wiz rocznie dla inwestorów zagranicznych w nowych przedsiębiorstwach handlowych, którzy tworzą miejsca pracy na dziesięć osób. Upraszczając, Możliwości szybkiej ścieżki imigracyjnej istnieją cudzoziemcy inwestują $1 miliona dolarów (oraz, w niektórych przypadkach jedynie $5,000,000) w nowo powstałej firmy w Stanach Zjednoczonych. Korzyści dla cudzoziemca, który kwalifikuje się o zieloną kartę poprzez inwestycje m.in. pozwalając małżonka cudzoziemca i niezamężne dzieci w wieku 21 również prawo do zielonej karty, jak krewnych towarzyszących. Nasz współpracownik firma zarządza wszystkimi aspektami tego procesu, w tym korporacyjnych wymagań konstrukcji i Stany Zjednoczone podatków i przestrzegania imigracyjnej.

6. DV-1: Wizy (the “Green Card Lottery”)

55,000 wiz rocznie przydzielone w losowaniu do osób z krajów reprezentowanych w całej puli imigrantów.

7. Uchodźców i azylu Aplikacje

Osoby z uzasadnionej obawy przed prześladowaniem z powodu rasy, religia, narodowość, przynależność do określonej grupy społecznej, lub poglądy polityczne mogą być uprawnieni do ubiegania się o azyl lub status uchodźcy w USA. Nasi współpracownicy są firma doświadczonych litigators z ponad 300 Plus kliniczne, i gotowi pomóc naszym klientom w każdym sądzie.

Transcend może pomóc we wszystkich kategoriach imigracyjnych. Za DARMO oceny, proszę kliknij tutaj lub email swoje CV już dziś